Workshops in atelier Pallasart is professioneel sieraden leren maken

Workshops

Atelier Pallasart organiseert al sinds 2006 workshops om professioneel sieraden te leren maken. Je krijgt ALTIJD persoonlijk les van onze goudsmid, die naast veel vakkennis, ook veel ervaring heeft in lesgeven.
Een aanvraag kan per mail of via het formulier op de contact pagina gedaan worden. Daadwerkelijk inschrijven kan echter enkel via een email. We hebben er bewust voor gekozen om dit niet te automatiseren omdat er meestal te veel aanvragen zijn voor bepaalde workshops. We werken immers enkel in kleine groepjes. Bovendien zijn we per wet verplicht je een bevestiging te vragen voor een daadwerkelijke inschrijving. Door je het juiste inschrijvingsformulier op je aanvraag per email te sturen, heb jij alle gegevens die je nodig hebt van het atelier én de inhoud van de workshop en wij de wettelijke bevestiging, als je dit formulier ingevuld terug mailt. We kunnen je dan inschrijven voor de workshop van je keuze. Je krijgt ook ALTIJD een bevestiging van plaatsreservatie per mail terug.

Beschikbaarheid van plaats in een workshop aanvragen

- vermeld je naam
- de naam en datum van de gewenste workshop
- evt. speciale wensen, bv samen met iemand, groep, speciale reden etc

Normaal gesproken ontvang je dezelfde dag nog, of tenminste binnen de 24 uur een antwoord waarin we je laten weten of er nog plaatsen beschikbaar zijn. Indien dat het geval is, zal ook het juiste inschrijvingsformulier bij je mail zitten om in te schrijven. Indien je binnen deze termijn geen antwoord hebt ontvangen is er iets misgelopen met je mail ofwel in ons antwoord in je spambox gevallen. We raden je dan ook aan om die eens te checken.

Annulatie voorwaarden


Indien je binnen 10 dagen voor aanvang een workshop of van de eerste les van een lessenreeks annuleert, dan wordt er een reserveringskost van 10% van het cursusgeld in rekening gebracht. Indien je zelf voor een plaatsvervanger zorgt, is annuleren uiteraard zonder kosten.
Wanneer een lessenreeks reeds gestart is, kunnen betaalde cursusgelden niet meer teruggestort worden.