Maatwerk en herstellingen

Handgemaakte juwelen, custom made of eigen collectie

Iemand ten huwelijk vragen of verrassen met een persoonlijk juweel? Of gewoon jezelf verwennen met een uniek sieraad om je nieuwe outfit de finishing touch te geven? 

Schuif aan tafel met onze edelsmid voor inspiratie en creatie. Wij smeden jouw juweel op maat in goud of zilver en werken af met parels, diamanten of andere edelstenen als je dat wenst. Benieuwd naar wat Pallasart al gemaakt heeft.

bekijk enkele realisaties

Naast custom-made juwelen maken we ook een huiscollectie sieraden. Als je een origineel cadeautje zoekt, oorbellen, hangers, colliers, armbanden en ringen, maak een afspraak om langs te komen of bezoek onze webshop.


Design cuff bracelet of armband en ring met zwarte kunststof, resin ingelegd

TIP Heb je antieke juwelen die je niet meer draagt? Geef oud goud een nieuw leven! Wij herbewerken en kunnen er een nieuw modern juweel van maken

Wit en geel gouden ring met diamanten

Gepersonaliseerde juwelen om te koesteren

Sieraden, die een persoonlijk verhaal vertellen staan symbool staan voor vriendschap en liefde. Een vingerafdruk van je geliefde, een speciale gravure in een handschrift, geboortestenen of het verwerken van een foto, haartjes of moedermelk in een juweel, alles is mogelijk. Ook voor asverwerking in rouwjuwelen, zijn we jouw partner.

bekijk enkele voorbeelden

Bij Pallasart luisteren we graag naar je verhaal. Jouw herinnering kan van sober en subtiel, tot expressief en excentriek uitgewerkt worden. Je kiest het materiaal, de afmetingen en personalisaties. Wij maken het met passie en vakmanschap  speciaal voor jou en zien toe op een perfecte afwerking.


Herstellingen

Ben je je favoriete juweel ontgroeid of wil je een kostbaar stuk laten herstellen? Wij repareren, vergroten en verkleinen ringen zowel handgemaakte sieraden als merkjuwelen uit edelmetaal. Denk bijvoorbeeld aan het opwaarderen van juwelen, vervangen van of het bijzetten van edelstenen, vervangen van sluitingen. Ook met een gebroken parelssnoer kan je terecht om het te laten herknopen of te moderniseren. Kortom heb je een vraag, stel ze gerust, en we bekijken samen wat de mogelijkheden zijn.

Zoetwaterparels snoer met vilt accent


Maatwerk en herstellingen
close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x